Välkomna!

Hej alla och välkomna till denna nya bloggen.

Så roligt att komma igång med det här. Det har varit ett projekt som har legat på hyllan ett tag men som äntligen startas. Vad är avsikten undrar ni? Ju men att ni ska kunna läsa intressanta inlägg. I det här projektet är tanken att hitta en inriktning men som livet är, så kan saker och ting bli helt kalabalik och ta en hel annan riktning.

Hur som helst, bloggen kommer att behandla helt olika ämnen, allt från Göta energi till hundtillbehör eller varför inte trehjulingar. Det mest intressanta och spännande är att det finns så många saker att prata om, så många intressanta ämnen, människor, projekt, prylar, resor, bolag, platser, ni förstår poängen.

Så, hoppet här är att bloggen ska drivas framåt, att ni som läsare ska finna en spännande värld av olika intressanta ämnen att läsa. Det ska självklart finna sin riktning så småningom. Det är det som är poängen med det hela men vilken väg som är bäst att gå är helt oklart just nu. En sak som är säker är att de inläggen som komma skall, ska roa er, lära er saker, göra er glada, göra er nyfikna, göra er till trogna läsare och det är nog den absolut viktigaste riktningen för bloggen som sådan.

Ni ska inte tråkas ut mer här med introduktionen, ni har säkerligen förstått att bloggen har en oklart men ändå klar inriktning och det kommer ni kunna upptäcka. Så småningom. Glöm dock inte att prenumerera på bloggen, bokmärk den, lägg en påminnelse någonstans så ni inte missar allt bra som ska komma här.

Iväg med er nu från datorn, njut av era nära och kära eller ta en promenad i skogen eller runt staden, det är bra för själen.

Vi hörs i ett annat inlägg! Hej med er allesammans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *